Fotbal. Liga a III-a / Final de tur dezamăgitor

Fotbal. Liga a III-a / Final de tur dezamăgitor

Timp de citire: 2 minute

Cele două echipe hunedorene din Liga a III-a au obţinut un singur punct din şase posibile din meciurile susţinute, în deplasare, în ultima etapă a turului, fără a marca vreun gol.

Hunedorenii s-au deplasat la Motru cu gândul la victorie, care să îi ducă mai aproape de podium şi să le ofere o pauză competiţională liniştită, însă au trăit periculos, fiind obligaţi să se mulţumească cu o remiză italiană. Elevii lui Adrian Iencsi şi-au făcut singuri meciul greu, întrucât Alexandru Petresc a fost eliminat în minutul 42, iar Mardare a văzut şi el cartonaşul roşu pe finalul partidei. Jucând în inferioritate numerică în faţa unei echipe arţăgoase şi bine organizate, FC Hunedoara se poate considera norocoasă că a scăpat fără înfrângere, scorul final fiind 0-0. În urma acestui rezultat, FC Hunedoara ocupă locul al şaselea în ierarhia turului, fiind la 11 puncte de liderul ASU Poli Timişoara, iar promovarea a rămas un vis foarte îndepărtat.

După cinci meciuri fără eşec pe teren străin, CNS Cetate Deva a suferit prima înfrângere în deplasare, cedând cu 0-1 în faţa celor de la CSM Lugoj. Echipa din Banat a marcat unicul gol al meciului prin Emanuel Vlădia în minutul 83 şi a pus punct unei serii de cinci jocuri fără victorie. Gazdele au dat tonul la ocazii prin Porcescu în minutul şapte, însă şutul acestuia a ţintit bara din stânga portarului devean. Au urmat apoi alte bune oportunităţi ale lugojenilor la care defensiva de la CNS„ Cetate”, ajutată şi de terenul greu, s-a descurcat cu succes. În cele din urmă, apărarea echipei din Deva a cedat la o fază fixă. Dobricean a executat inspirat o lovitură liberă de pe dreapta de, iar fundaşul Vlădia a marcat cu o lovitură de cap şi a decis soarta meciului, 1-0. CNS „Cetate” ajunge astfel la şapte înfrângeri din 14 meciuri disputate şi încheie turul pe locul 12 din 15 echipe. Nu e foarte bine, dar nu este nici grav, echipa antrenată de Marius Sîrbu având deocamdată şanse de a-şi realiza obiectivul de evitare a retrogradării. Important va fi ca pauza competiţională să se deruleze în linişte şi stabilitate, pentru ca pregătirea pentru retur să se deruleze în condiţii cât mai bune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii