Fotbal. Liga a III-a / Derbi judeţean nedecis

Fotbal. Liga a III-a / Derbi judeţean nedecis

DISTRIBUIȚI

Partida de fotbal dintre formaţiile din judeţul nostru care evoluează în seria a IV-a din Liga a III-a s-a desfăşurat pe o vreme deosebit de friguroasă. Cum ambele formaţii, atât CS Hunedoara, cât şi CNS Cetate Deva, aveau mare nevoie de puncte, iubitorii fotbalului hunedorean s-au aşteptat la un meci de luptă, cu angajament fizic. 

Întâlnirea s-a încheiat la egalitate: 1-1. Niciuna dintre formaţii nu a scăpat de grijile pentru retur. Atât CS Hunedoara, cât şi CNS Cetate Deva au rămas în zona retrogradabilă şi au un retur de campionat dificil.
Mircea Alic, antrenorul principal la CS Hunedoara, a declarat: „Consider rezultatul injust. După jocul prestat şi după numărul de ocazii avute, meritam să câştigăm. Portarul lor cred că a prins meciul vieţii, ce pot să zic la cum a apărat?! Astăzi am pierdut două puncte pe vechea noastră meteahnă din apărare, minge lungă peste fundaşi. Sunt supărat pe rezultatul în sine, nu am ce să le reproşez băieţilor. Chiar le-am spus după meci la vestiar că dacă aveam atitudinea de acum sau de la jocul cu Chişineu şi la partidele cu Galda şi Lugoj, acum aveam şase puncte în plus. Ne aşteaptă un retur infernal, avem o serie foarte echilibrată”.
Ioan Petcu, antrenorul principal la CNS Cetate Deva, a spus: „Joc slab de ambele părţi, rezultat echitabil. Noi am evoluat mai slab prima repriză, în repriza a doua atitudinea s-a schimbat în bine. Intrarea lui Suciu a adus şi ea un plus la mijlocul terenului. Din păcate, Roşie s-a accidentat, Voineag s-a accidentat şi el, am făcut schimbări forţate şi a trebuit să operez în dispozitiv mai multe permutări de jucători de posturi. Vom continua antrenamentele până pe 14-15 decembrie, după care vom intra în vacanţă. Vom încerca să facem şi nişte transferuri în iarnă, dar mai este timp să vorbim despre asta”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii