Fotbal. Liga a III-a / Antrenorul Roşca faţă-n faţă cu ACS Poli...

Fotbal. Liga a III-a / Antrenorul Roşca faţă-n faţă cu ACS Poli Timişoara

Timp de citire: un minut

Deşi putea deveni lider al Ligii a III-a, seria a IV-a, încă de săptămâna trecută, FC Hunedoara a ajuns după doar două meciuri, ambele pierdute, pe locul în 6 în clasament, la patru puncte de Naţional Sebiş, care conduce ierarhia.

Un nou rezultat negativ şi în meciul de mâine cu ASU Poli Timişoara, ce se va juca sâmbătă, ar putea aduce cu sine şi unele măsuri mai drastice în cadrul echipei. „Totul e în funcţie de meciul cu ASU Poli şi de ce anume se va întâmpla în această partidă”, a spus Alin Barna.

Deşi conducerea îndeamnă la calm, e clar că situaţia lui Victor Roşca nu e una „roz”, iar soarta sa depinde de un rezultat pozitiv în duelul cu alb-violeţii. O nouă înfrângere ar duce în mod normal la demiterea experimentatului tehnician, căruia i se reproşează, în primul rând, că nu îşi urmăreşte viitorii adversari, în condiţiile în care nu cunoaşte seria din care face parte echipa sa, el neactivând de mulţi ani în zona de vest a ţării.

Ultima înfrângere, 3-4 cu Măgura Cisnădie, a tulburat atmosfera la trupa de pe Cerna, dar conducerea îi dă credit în continuare tehnicianului Victor Roşca.

„Suntem dezamăgiţi de acest rezultat, dar, în acelaşi timp, suntem echilibraţi. E prima noastră înfrângere a noastră în deplasare. Am avut o discuţie cu antrenorul şi am căutat mai mult motivele şi planul de acţiune pentru meciul cu ASU Poli. E clar că trebuie să facem şi schimbări în lot, în primul 11 pentru meciul viitor. E nevoie de o schimbare şi a sistemului de joc, pentru că în 4-1-4-1 nu am avut rezultate. E absurd să schimbi antrenorul după şapte etape, nu e cazul să aruncăm vina în cârca domnului Roşca”, a spus preşedintele lui FC Hunedoara, Alin Barna.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii