Fotbal. Liga 4 / Minerul Lupeni a bătut recordul de spectatori 

Fotbal. Liga 4 / Minerul Lupeni a bătut recordul de spectatori 

Timp de citire: un minut

La un meci de Liga 4 cu Aurul Brad, Minerul a avut un număr record de spectatori în acest eșalon. Peste 1.000 de iubitori ai fotbalului. Minerul vrea să bată și acest record la meciul cu Gloria Geoagiu de la acest final de săptămână.

„Dragi suporteri ai echipei Minerul Lupeni vă invităm cu căldură să vă alăturați nouă la stadion pentru meciul cu Gloria Geoagiu! Fiecare meci pe care îl jucăm acasă este mai mult decât un simplu joc; este o demonstrație a pasiunii și dedicației noastre comune. Prezența voastră acolo nu doar că aduce un plus de energie echipei, dar transformă fiecare moment al meciului într-o amintire de neuitat. Haideți să umplem tribunele cu entuziasm și să arătăm tuturor ce înseamnă spiritul de echipă la Lupeni! Echipa are nevoie de suportul vostru, de energie și de vocea voastră pentru a înfrunta orice provocare ce vine. Împreună, suntem mai puternici.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și abia așteptăm să vă vedem la stadion, unde fiecare strigăt și fiecare încurajare contează. Vino să susții Minerul Lupeni, echipa ta, familia ta!”, este mesajul clubului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii