Fotbal. Liga 4 După derbiul de la Lupeni

Fotbal. Liga 4 După derbiul de la Lupeni

Timp de citire: un minut

Dan Voicu, antrenorul echipei de fotbal Viitorul Minerul Lupeni, a vorbit pentru zvj.ro despre emoția trăită la meciul derbi dintre gruparea sa și Aurul Brad.

Viitorul Minerul Lupeni și Aurul Brad – două echipe cu tradiție în fotbalul de la noi. Dan Voicu crede că cei care nu au asistat la acel meci au avut ce regreta.

„Așa ceva se vede mai rar la Liga 4. În opinia mea ne-am întâlnit cele mai bune două echipe din acest campionat, care au oferit un spectacol foarte bun. Am avut la un moment 3-1. A venit o greșeală a portarului nostru și iar am luat-o de la capăt. Ei au avut două lovituri de la 11, unul ușor acordat.

Am simțit pulsul echipei mele care a dat totul pe teren. Eu deja mă gândesc la următorul meci pe care băieții îl văd cam relaxați. Dar eu le-am spus, băieți campionatele se pierd cu echipele mici! Pentru că trebuie să îi țin în priză”, a declarat tehnicianul.

Viitorul Minerul Lupeni are ca obiectiv clasarea în primele patru echipe și de ce nu barajul pentru promovarea în Liga 3.

Viitorul Minerul Lupeni este liderul Ligii 4, cu trei puncte mai mult decât Aurul Brad. Următoarea deplasare a Minerului este la Victoria Călan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii