Fotbal. Liga 4. Cum au întors minerii scorul de la 0-3?!

Fotbal. Liga 4. Cum au întors minerii scorul de la 0-3?!

Timp de citire: un minut

CS Viitorul Minerul Lupeni a jucat în una dintre cele două semifinale ale Cupei României, faza județeană. Lupenenii au disputat meciul la Băița cu „șoimii” locali.

A fost un joc frumos care s-a încheiat nedecis, la egalitate: 3-3! Dramatismul acestui meci a constat în faptul că echipa gazdă, Șoimul Băița, a condus la pauză cu scorul de 3-0! După pauză, echipa antrenorului Dan Voicu a venit hotărâtă să schimbe scorul și i-a administrat echipei gazdă exact trei goluri, aducând egalitate pe tabela de marcaj în final.

Jocul a fost condus foarte bine de o brigadă de arbitri formată din Andrei Fodor,  Cristi Mihai (Cristian Bumb) și Daniel Branea! Observatorul jocului a fost chiar președintele CJA Hunedoara, Cosmin Danciu. În tribună a fost prezent și viceprimarul comunei Vața de Jos, Florin Băd.

„Am imortalizat câteva imagini din tribună, din timpul jocului, cu observatorul Danciu și viceprimarul Florin Băd! De precizat este faptul că cele două semifinale se dispută în sistem tur-retur. Returul se va disputa peste o săptămână! Câștigătoarele celor două semifinale vor juca finala într-un singur joc ce se va disputa la reședința județului nostru Hunedoara, la Deva!”, ne-a informat omninprezentul la meci, Petru Spărios.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii