Fotbal Liga 4. CSM Deva 2 – în ceafa Aurului și a...

Fotbal Liga 4. CSM Deva 2 – în ceafa Aurului și a Viitorului Minerul

Timp de citire: un minut

Într-un meci contând pentru etapa a opta din Liga 4 de fotbal Hunedoara, CSM 2 Deva a jucat, duminică, 15 octombrie, pe teren propriu, cu Dacia Orăștie.

După un meci pe care l-au controlat în totalitate, devenii antrenați de Alexandru Doboș și Marius Tănasă s-au impus, fără probleme, cu scorul de 5-0.

Problema învingătoarei a fost rezolvată încă din prima parte a jocului, CSM Deva având, la pauză, un scor de neprezentare, de 3-0. Scorul a fost deschis repede, în minutul 5,  când stoperul Denis Giosu, a reluat, cu capul, în plasa orăștienilor, din careul mic, un corner executat de Raul Chițimia.

Apoi ieșit în prim-plan Bogdan Țoiu, care, cu o „dublă”, a stabilit scorul la pauză. Prima oară mijlocașul devean a înscris, elegant, cu latul, din 16 metri, în minutul 28, după o centrare periculoasă a căpitanului Roland Kelemen, cu greu respinsă de defensiva orăștiană. Apoi același închizător de la CSM Deva, a stabilit scorul reprizei, după o „scăriță” de efect, în minutul 38.

Și repriza secundă a fost controlată de deveni, mijlocașul ofensiv Robert Tamaș fiind cel care a ieșit la rampă, prin cele două goluri înscrise. Prima reușită a fost consemnată în minutul 51, tânărul jucător de la CSM Deva concretizând o acțiune colectivă, iar cea de-a doua, din minutul 64, a însemnat finalizarea unui contraatac din poziție „unu la unu” cu portarul de la Dacia Orăștie.

CSM 2 Deva, care are, în prezent, 17 puncte, se menține pe poziția a treia în ierarhie, la patru puncte în urma primelor două clasate, Aurul Brad, respectiv, Minerul Lupeni.

Etapa viitoare, cea de-a noua, antepenultima a turului, CSM Deva va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Retezatul Hațeg, echipă care este pe locul al șaselea în Liga 4 de fotbal Hunedoara, cu 13 puncte. Partida de la Hațeg este programată a se disputa, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11:00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii