Fotbal. Liga 4 / Bugete înjumătăţite

Fotbal. Liga 4 / Bugete înjumătăţite

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Dată fiind pandemia de Covid cele mai multe cluburi vor avea un buget mai auster față de alte ediții.

La Petrila,
spre exemplu, bugetul pentru fotbal s-a redus la jumătate.
„S-a înjumătățit considerabil suma de bani alocată pentru fotbal. Va trebui să ne gospodărim din ce avem”, a spus președintele Eugen Duma.

Şi la Vulcan
este aceeași situație. „Primăria va suporta testele Covid. Bugetul pentru fotbal a fost aprobat. Evident, sunt mult mai puțin bani decât anul trecut. Trebuie să facem în așa fel încât să ne ajungă și pentru lucrările la stadion. Din această sumă am reparat și baia la stadion, astfel încât oaspeții să nu facă duș comun cu gazdele”, a declarat antrenorul Dan Voicu.

Uricani
Pe aceeași lungime de undă se află și cei de la Uricani.
„Nu mai avem bugetul pe care îl aveam în alte sezoane. Eu cred că vom face față competiției”, a declarat președințele Vasile Scurtu

Petrilenii – pregătiţi de campionat

Toate echipele s-au înscris în noul campionat al ligii a patra, dând în acest fel un răspuns pozitiv celor de la AJF Hunedoara.
Noul campionat al ligii a patra va începe în jurul datei de cinci octombrie și va fi sub forma unui mini turneu cu cinci etape, care va impune și o testare.
„Toate echipele au răspuns prezent pentru noul campionat. Sunt de acord cu noua metodă de organizare și vor suporta testele Covid. Clinica unde ne vom face testele suportă undeva la 250 de teste pe zi, dar prioritate vor avea urgențele. Trebuie să fim foarte atenți să ne încadrăm, pentru că o testare durează cam 14 zile. Noi vom începe de la 5 octombrie, dar vom vedea cum decurg lucrurile. Vom avea nevoie de peste 5.000 de lei pentru testări. Ne vom descurca, pentru că anul acesta nu vor avea loc și competițiile pentru juniori și nici alte sporturi nu își vor relua încă activitatea”, a declarat Eugen Duma, președintele clubului Inter Petrila și membru în Comitetul Executiv al AJF.
Acesta a mai afirmat că echipa de fotbal Inter Petrila își va relua pregătirea la 8 septembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii