Fotbal. Liga 3. Meci cu spirite aprinse la Petroşani

Fotbal. Liga 3. Meci cu spirite aprinse la Petroşani

Timp de citire: un minut
  • CSM Jiul Petroșani – CSO Retezatul Hațeg: 1-2

Echipa de fotbal din liga a treia, Retezatul Hațeg, a  câștigat derby-ul județean împotriva celor de la CSM Jiul și a obținut 3 puncte extrem de importante.
După o primă jumătate de repriză foarte echilibrată, echipa din Țara Hațegului a deschis scorul printr-o execuție superbă a lui Marcu.
Gazdele au forțat egalarea, având o posesie a mingii superioară și au reușit acest lucru dintr-o lovitură de la 11 metri, la jumătatea reprizei secunde. Lovitură de pedeapsă a fost transformată de Bogdan Matei.
Echipa hațegană putea reveni în avantaj la ocazia uriașă avută de Sebastian Ion, care lansat foarte bine de Pițigoi a scăpat singur cu portarul Jiului, acesta reușind să intervină.
Totuși, în minutul 92, același Sebastian Ion și-a încununat evoluția excelentă cu golul victoriei, după ce a reluat din 6 metri o centrare de pe dreapta a lui Marinca, informează pagina de Facebook a trupei hațegane.
Spre final de meci, spiritele s-au încins, jiulistul Mazilu a fost luat la ochi răi de galeria Jiului, în timp ce managerul sportiv Marius Tuță a văzut cartonașul roșu pentru proteste. O înfrângere pe care jiuliștii nu par să o digere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii