Fotbal. Liga 3 / Jiuliști se pregătesc pentru bătălia de la Șelimbăr

Fotbal. Liga 3 / Jiuliști se pregătesc pentru bătălia de la Șelimbăr

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

CSM Jiul Petroșani a obținut doar o remiză sâmbătă pe teren propriu, 2-2, în jocul de acasă cu Viitorul Dăești.

 

Deși incertă la un moment dat, întâlnirea s-a desfășurat totuși. Oaspeții au prezentat do­cumentele din care a reieșit că toți ju­că­torii sunt negativi la testul de coronavirus.

Antrenorul Jiului, Toni Sedecaru, cel care a reușit să stabilizeze situația la formația din Valea Jiului, este mulțumi de echipa sa. „S-a repetat exact, dar exact același lucru ca și la Costești în etapa pre­cedentă. Am condus, am fost egalați, am jucat ultimele 25 de minute cu un om în mi­nus, s-a terminat 2-2. De data aceasta, Bădărău a fost eliminat pentru două car­tonașe galbene. Ne-au lipsit cinci jucători pentru această partidă, Arcuși, Bocu și Mareș – răciți (nu covid, doar răceală), Cuibari – suspendat și Stoicoiu – accidentat.

Pe ultimul l-am introdus pe final chiar și așa, nerestabilit complet. În general, sunt mulțumit de modul cum au jucat băieții. Dăeștiul este o echipă bună chiar fără câțiva titulari, dar, personal, îmi doresc mai mult. S-a văzut și acum lipsa noastră de experiență. Avem puțini jucători care au mai evoluat în Liga 2 sau 3. Avem o problemă mentală, nu fizică, pentru că din postura de nou promovată am con­siderat din start toate meciurile ca fiind grele. Nu suntem obișnuiți să conducem. Dacă suntem conduși nu e o problemă, re­venim. Atunci când suntem în avantaj in­tervine instinctul de conservare pe care noi, antrenorii, nu am reușit să îl eliminăm și ne retragem în apărare. Atunci prind încredere adversarii, iar dacă ne mai dau și gol lucrurile se complică. Adunăm câte un punct, câte un punct, dar nu ne ajută și rezultatele altora. La începutul campio­na­tului ne făceam calcule că vom fi câteva echipe la subsol, inclusiv Jiul, să luptăm pentru rămânerea în Liga a III-a. Noi am făcut ceva puncte și credeam că ceilalți implicați la retrogradare vor rămâne acolo. Iată însă că, de exemplu, Costești a bătut la Cisnădie, o surpriză”, a declarat tehnicianul.

Acesta a vorbit și despre partida din etapa viitoare.

„Ne așteaptă etapa vii­toare un meci greu la Șelimbăr cu Vii­torul, liderul seriei. Am înțeles că ei au avut ceva cazuri de covid. Și-au amânat jocul din etapa cu Hermannstadt II. O să vedem ce va fi”, a concluzionat antrenorul.

Să sperăm că jiuliștii vor repeta frumoasa prestație a oștenilor lui Mihai Viteazu, care, după lupte grele, au ieșit învingători în celebra bătălie de la Șelimbăr.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii