Fotbal. Liga 3/ CSM Jiul – învinsă pe teren propriu

Fotbal. Liga 3/ CSM Jiul – învinsă pe teren propriu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Al treilea meci fără victorie pentru jiuliști

CSM Reșița s-a întors cu toate punctele din Valea Jiului, după  ce s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul disputat pe stadionul „Petre Libardi”.

Dan Alexa – mulțumit
Acest succes este al treilea consecutiv în Liga 3 pentru formația lui Alexa. Încet, dar sigur, rosso-nerii se depărtează de celelalte echipe din serie.
Golurile victoriei au fost înscrise de căpitanul Mediop și atacantul Ion Vasluian.
„A fost un joc controlat de noi în mare parte. Faţă de jocurile trecute am fost mai pragmatici, pe lângă cele două goluri, am mai avut trei situaţii. Îmi felicit jucătorii, pentru că am avut o săptămână grea, am jucat trei meciuri în şapte zile. Cred că acum victoria nu a stat sub semnul întrebării nicio secundă”, a declarat  Dan Alexa, antrenorul echipei din Valea Domanului.

Echipele
Alexa a trimis în teren la acest joc următoarea echipă: Sebastian Micu, Nicușor Fota, Sergiu Rimovecz, Ion Cătălin, Iulian Ciubotaru, Ionuț Cioinac, Sebastian Velcotă, Amir Jorza, Valentin Munteanu, Ndiaye Mediop și Ion Vasluian. Rezerve: Cristian Zimmermann, Sorin Avram, Aboubacar Gakou, Andrei Mura, Demetris Cristodulo, Laurențiu Breșneni, Claudiu Matiș, Nicolae Sima și David Staiculescu.
CSM Jiul Petroșani: Farcaș, Torkoș, Pau, Mazilu, Cocină, Ionică, Keszcg, Marin, Selaje, Herci și Sandu. Antrenor: Aurel Moldovan.

Două înfrângeri și un egal
CSM Reșița va juca tot în deplasare, vineri, 17 septembrie, de la ora 17:00, cu CSM Deva. Încă de la începutul campionatului, președintele Cristian Bobar a avertizat că Reșița se va lupta pentru promovare cu Deva. CSM Jiul Petroșani rămâne fără victorie în acest început de campionat, cu un singur punct, acumulând un egal și două înfrângeri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii