Fotbal. Juniori. Cine sunt campionii la juniori?

Fotbal. Juniori. Cine sunt campionii la juniori?

Timp de citire: un minut

Echipa de juniori U19

a Clubului Sportiv Municipal Deva, avându-l ca antrenor principal pe Florin Călugărița, a reușit câștigarea campionatului la această categorie și este  pregătită pentru a realiza o performanță cât mai bună în faza națională.

Competiția a atras la start 12 echipe. Premierea sportivilor s-a făcut în prezența a numeroși spectatori și a viceprimarului municipiului Deva, Pogocsan Ferdinand, directorul clubului CSM Deva, Nelu Ardelean, și a coordonatorului Centrului de Copii si juniori, Marius Sîrbu.

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara i-a felicitat pe deveni pentru performanța realizată în acest sezon și le-a urat succes la faza națională.

O altă câștigătoare….

La sfârșitul celor 20 de etape programate în competiția juniorilor U17, Corvinul Hunedoara, antrenată de Raul Spătaru, a reușit câștigarea titlului de campioană județeană, abordând cu încredere meciurile din faza națională a acestei competiții.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în prezența directorului clubului, Sorin CIMPOCA, coordonatorului Centrului de Copii si Juniori, Dinu MAGHICI, precum și în fața a numeroși spectatori.

„Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara felicită Corvinul Hunedoara pentru performanța realizată în acest sezon și îi urează succes la faza națională”, se arată într-un comunicat AJF.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii