Fotbal. Juniori A1 / Jiuliştii – pe locul secund

Fotbal. Juniori A1 / Jiuliştii – pe locul secund

Timp de citire: un minut
Până în primăvara lui 2016, campionatele judeţene de juniori au luat o pauză. FC Hunedoara, Jiul Petroşani, CFR Simeria, Aurul Brad şi CNS Cetate Deva îşi împart primele locuri.
În competiţia juniorilor A1, lideră este CNS Cetate II Deva, gruparea antrenată de Daniel Simina având un parcurs aproape perfect fără nicio înfrângere. Jiul ocupă locul secund. Meciul decisiv pentru stabilirea campioanei judeţene se va juca în primăvară, în etapa a II-a a returului, la Petroşani. „Noi ne dorim foarte mult să ne păstrăm titlul judeţean la juniori, cucerit în sezonul trecut şi spun eu că avem şanse. Meciul cu Deva din returul de campionat va fi decisiv în acest sens”, a declarat antrenorul jiulist Sorin Ghiţan.
Jiul Petroşani domină şi celelalte categorii de vârstă a întrecerilor juvenile, dar la juniori C, D şi E campionatul se joacă pe două zone geografice, Valea Mureşului şi Valea Jiului.
În Valea Jiului, echipele clubului din Petroşani sunt primele la toate cele trei categorii. Toate aceste competiţii se vor relua în primăvară, după sezonul regulat urmând să se desfăşoare play-off-ul, pentru calificarea la turneul zonal. Juniorii de la CSM Jiul Petroşani au fost premiaţi de către Primăria Petroşani cu suma de 100 de lei, iar antrenorii au primit 300 de lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii