Fotbal în familie

Fotbal în familie

Timp de citire: un minut

Fotbalul este o modalitate foarte bună de a aduce familiile împreună și de a crea un interes comun și o experiență de legătură.

Practicarea fotbalului în familie poate avea numeroase beneficii, atât pentru relațiile dintre membrii familiei, cât și pentru sănătatea și dezvoltarea fizică a acestora.

De aceea, duminică  14 mai, începând cu ora 11,00, se sărbătorește ziua internațională a familiei. Hai alături de familia ta, să ne bucurăm de fotbal împreună.

PRIMARIA MUNICIPIULUI PETROSANI și CSM JIUL PETROȘANI, în parteneriat cu AJF Hunedoara și Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara, organizează TURNEUL DE FOTBAL 3 vs 3 (Tata – Mama – Copilul). Regulamentul spune că pot participa băieți între 7-14 ani împliniți și fete între 7-14 ani împliniți. În rolul de Tata și Mama pot intra în joc și Bunicul sau Bunica.

Timpul de joc este de maxim 8 minute, iar o echipă este desemnată câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult ca echipa adversă sau are un gol mai mult marcat la finalul celor 8 minute. Dacă la finalul celor 8 minute scorul este egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă fără portar. După seria de 3, dacă nu avem o echipă câștigătoare, vor executa din nou câte unul, până când o echipă înscrie un gol mai mult ca echipa adversă.

Suprafața de joc este 20/ 10 metri, cu porți mici de 1 metru.

Nu există offside și portar (regulamentul miuței din copilărie).

Înscrierile se vor face online prin completarea formularului de înscriere, dar si începând cu ora 9,30 la cortul special amenajat din apropierea terenului de joc, iar împerecherea echipelor înscrise se va face la ora 10,00, urmând să se joace în sistem eliminatoriu, până la semifinale, finala mică și finala mare.

Fiecare familie va primi diplomă de participare si medalie, iar echipele ajunse în semifinale vor primi trofee pentru locurile 1, 2, 3 și 4.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii