Fotbal hunedorean / Regrete pentru competițiile juniorilor

Fotbal hunedorean / Regrete pentru competițiile juniorilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Anul 2020 se apropie cu pași repezi de final. Un an greu, cu încercări pentru sportivi. Antrenamentele, jocurile au fost sub teroarea Covid.

 

Fiecare a făcut atât cât a putut ca sportul să nu intre în colaps. Și pe alocuri au fost reușite. Un an pandemic, care ne-a bulversat viețile tuturor, este considerat, totuși, unul bun pentru fotbalul hunedorean. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că, în această toamnă, județul Hunedoara a fost primul care a reluat competiția la Liga a IV-a de fotbal, cu același număr de echipe ca și în sezonul trecut, la nivelul acestui eșalon mai jucându-se, ulterior, doar în Brașov.

Cristian Petrean, președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, este mulțumit și că Jiul Petroșani a promovat în Liga a III-a, iar marea sa dezamăgire este legată de faptul că nu s-au putut organiza, din cauza pandemiei de Covid 19, întrecerile rezervate copiilor și juniorilor.

„Dacă lucrurile vor reveni la normal sau, cel puțin, nu se vor agrava, este de așteptat ca măcar Liga a IV-a să se reia la începutul lunii martie a anului viitor, cu partidele restante din tur, iar din aprilie campionatul să se desfășoare conform programării”, a spus oficialul.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii