Fotbal. Cupa României / Surpriza Băiţă

Fotbal. Cupa României / Surpriza Băiţă

Timp de citire: un minut

Considerată de lupeneni ca fiind echipa care va defila în noul sezon competiţional din Liga a IV-a, Şoimul Băiţa a produs surpriza în Cupa României, la fotbal.

Şoimul Băiţa îşi continuă aventura în Cupa României „Timişoreana” după ce a trecut o nouă echipă de Liga a III-a, Performanţa Ighiu.

Trupa pregătită de Ciprian Pepenar a câştigat cu 2-1, prin „dubla” antrenorului principal, revenind după ce a fost condusă, iar oaspeţii au ratat şi un penalty la scorul de 1-1.

Istoria partidei s-a scris în primele 21 minute de la start. Mai întâi, gruparea din judeţul Alba a deschis scorul, golgeterul Romică David reluând în plasă, din careul mic, o minge respinsă în faţă de Paşca. Peste două minute, Ciprian Pepenar a egalat situaţia cu o execuţie superbă, şut din unghi, de la 20 metri, la colţul lung. Dacă oaspeţii nu au înscris, au făcut-o gazdele, după o fază superbă. Vişan a deviat subtil cu călcâiul pentru Pepenar, acesta a pătruns spre poartă şi, de la 15 metri, l-a învins pe Unchiaş cu un şut la colţul scurt. Repriza secundă a fost a ratărilor, în special la poarta gazdelor. David l-a evidenţiat însă pe Paşca în două rânduri, în minutele 65 şi 89, portarul Şoimului având două intervenţii providenţiale. La cealaltă poartă, Benea putea închide meciul, însă a nimerit bara din unghi, iar Pepenar a executat periculos o lovitură liberă de pe stânga, puţin pe lângă bară. Visul Şoimului continuă, iar peste două săptămâni, la Crăciuneşti, va sosi o nouă echipă de eşalon superior.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii