Fotbal. Baraj Liga 3. Gloria Geoagiu – prima șansă

Fotbal. Baraj Liga 3. Gloria Geoagiu – prima șansă

Timp de citire: un minut

Se apropie manșele pentru barajul de promovare în Liga 3 la fotbal. Reprezentanta județului Hunedoara, Gloria Geoagiu, va întâlni reprezentata județului Timiș. Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara, crede în șansele echipei din județ. 

„Echipa din județul Timiș pleacă cu prima șansă doar că echipa noastră, Gloria Geoagiu,  are mulți jucători cu experiență la liga 3 și chiar a doua”, spune oficialul pentru zvj.ro.

Cupa României

Finala Cupei de sâmbătă,10 iunie, încheie sezonul la nivel de competiții regulate pentru că vor mai avea loc „Memorialul Mircea Sârbu”, pe data de 23 iunie, apoi la Vața finalul campionatului de fotbal feminin, dar și cel de old boys….

„Sunt mulțumit de modul în care s-au derulat toate evenimentele. Cu succes aș putea spune. Cred că am reușit să angrenăm întreg județul. Am atins o gamă largă de competiții în fiecare localitate în care își desfășoară activitatea fotbalul”, a punctat oficialul.

Finala Cupei României, faza județeană, dintre Minerul Lupeni și Gloria Geagiu, va fi condusă la centru de un arbitru de Liga 1.

Este vorba despre Szabolcs Kovács din Carei, care este chiar fratele mai mic al mult mai cunoscutului István Kovács.

Marele absent al finalei va fi chiar antrenorul echipei din Lupeni, Dan Voicu. Din motive întemeiate acesta nu poate fi, fizic, alături de elegii săi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii