Fotbal. Baraj Liga 2. CSM Deva iese din joc

Fotbal. Baraj Liga 2. CSM Deva iese din joc

Timp de citire: un minut

Cealaltă reprezentată a județului la baraj, CSM Deva, a încheiat, cu fruntea sus, barajul de promovare în Liga 2 de fotbal! Cu fruntea sus, dar cu promovarea… jos.

După o comportare care a depășit așteptările, devenii s-au oprit în baraj, după ce au pierdut, în ambele manșe, cu scorul de 3-2 în fiecare joc, confruntarea cu echipa CSM Reșița, pe care o felicităm pentru promovare.

Mergând pe același trend ascendent, cei de la CSM Deva își propun promovarea în Liga 2 în sezonul următor. „În primul rând, îi felicit pe cei de la Reșița pentru promovare. De asemenea, îi felicit pe cei de la Corvinul pentru promovare, precum și celelalte formații care au reușit această performanță. Despre joc pot să spun că am fost mulțumit de cum au evoluat băieții mei. Îi felicit pentru dăruirea de care au dat dovadă în acest meci, dar și în întregul campionat. Au avut o evoluție foarte bună, la care puțini de așteptau. Dacă acest sezon nu a fost al nostru, sunt convins că, la finele campionatului viitor, vom promova în Liga 2. Mulțumesc suporterilor, conducerii clubului, în frunte cu președintele Nelu Ardelean, primarului Florin Oancea și celor din administrația locală, precum și tuturor ce ne-au fost alaturi! Repet, obiectivul nostru pentru sezonul viitor este promovarea”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva.

Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara au promovat în Liga 2, având, sportiv, dreptul să se înscrie în sezonul 2023-2024.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii