Fotbal amical / Vor să joace vinerea

Fotbal amical / Vor să joace vinerea

DISTRIBUIȚI
Soccer ball on grass

Timp de citire: un minut

Nou promovata CNS „Cetate” Deva s-a descurcat perfect timp de 70 de minute în ultimul meci test al verii, având avantaj de 1-0. Apoi adversarii de la CSM Lugoj au întors rezultatul şi s-au impus cu 2-1. Totuşi, Marius Sîrbu, antrenorul grupării din reşedinţa de judeţ, consideră că echipa sa este pregătită pentru a avea un parcurs onorabil în campionatul Ligii a III-a ce va demara  la finalul săptămânii.

„În minutul 70, noi am schimbat foarte mulţi jucători, dar nu acesta este motivul pentru care am pierdut meciul. A fost un joc bun pentru echipa noastră, care ne dă încredere că vom putea face o figură frumoasă în noul sezon, primul pentru noi în Liga a III-a. Aşteptăm cu încredere startul campionatului, deşi ştim că va fi o competiţie dificilă. Până la ora primului meci cu ACSO Filiaşi, de pe teren propriu, echipa se va pregăti la Deva, fără a mai susţine meciuri amicale”, a afirmat Marius Sîrbu.

CNS „Cetate” a făcut o cerere la FRF pentru a-şi disputa meciurile de pe teren propriu vinerea şi nu sâmbătă, cum le-a programat forul de la Bucureşti. Un răspuns al FRF este aşteptat în cursul acestei săptămâni. „Considerăm că vinerea după-masa mai mulţi deveni ar putea fi alături de echipă în tribunele Stadionului Cetate, iar noi mizăm foarte mult pe suportul publicului”, a precizat antrenorul grupării CNS „Cetate” Deva.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii