Florin Maxim – despre CSM Jiul Petroșani: „O echipă muncitorească și cu...

Florin Maxim – despre CSM Jiul Petroșani: „O echipă muncitorească și cu doi-trei jucători interesanți”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Viitorul Șelimbăr, liderul seriei a șaptea din liga a treia din care face parte și echipa de fotbal Jiul Petroșani, a fost un adversar greu de trecut pentru petroșeneni.

 

Echipa invincibilă, cu 9 victorii din tot atâtea meciuri jucate, este pregătită de Florin Maxim, fost jucător al Corvinului, Stelei, Sportului Studențesc.

„Suntem un grup foarte bun, un mixt între jucători cu experiență și jucători tineri care își doresc să facă performanță. Muncim foarte bine la antrenamente și începem meciurile cu multă încredere în noi, pentru că știm ceea ce trebuie să facem. În ultimele 5 meciuri, ne-a lovit și pe noi virusul Covid, dar am încercat să ne adaptăm situației. Și, cu multă muncă și sacrificiu, am reușit să câștigăm toate punctele. Cu ocazia aceasta, țin să le mulțumesc băieților”, a spus tehnicianul născut la Brad.

Referitor la CSM Jiul Petroșani, Florin Maxim a declarat: „Jiul este o echipă omogenă, muncitorească și cu 2-3 jucători interesanți. Noi ne dorim promovarea. Când spun noi, mă refer la toată lumea din Șelimbăr! Toți adversarii au fost dificili. Important este că am tratat meciurile serios și am reușit să obținem maxim din fiecare dintre ele. Revenind la Jiul, multe nu am văzut pe plan ofensiv din partea echipei din Petroșani. Pe plan defensiv, însă, am văzut o echipă organizată, care își dorea un punct din meciul contra noastră”, a încheiat Maxim

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii