Final de proiect / Bursa locurilor de muncă online

Final de proiect / Bursa locurilor de muncă online

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara în parteneriat cu agenţiile din Alba, Gorj, Maramureş şi alţi parteneri au implementat începând cu data de 6 ianuarie 2014, până la începutul lunii iulie 2015 proiectul strategic „Bursa locurilor de muncă online (BLMO)”.

La finalul perioadei de implementare rezultatul constă, în principal, în faptul că a fost realizată platforma informatică „Bursa locurilor de muncă online”, dedicată persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor. Platforma informatică a fost implementată în cele patru judeţe partenere, realizându-se astfel patru servicii de tip self-service, ce vor funcţiona interconectate oferind angajatorilor posibilităţi crescute în ocuparea locurilor de muncă vacante.

De asemenea, au fost instruiţi 30 angajati ai Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din cele patru judeţe, în scopul utilizării platformei informatice „Bursa locurilor de muncă online”.

În plus, persoanele în căutarea unui loc de muncă au beneficiat de realizarea profilului profesional personal, în perioada de implementare fiind realizate peste 12.000 de profile. Aplicaţia informatică va realiza un profil pentru fiecare angajator şi persoană în căutarea unui loc de muncă, utilizând datele existente în bazele de date ale AJOFM.

Portalul www.blmo.ro este disponibil angajatorilor şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

Valoarea eligibilă a proiectului este de 7.894.926 lei, din care asistenţa financiară merambursabilă: 5.921.194.50 lei, iar contribuţia eligibilă a solicitantului: 1.973.731.50 lei.

Mihaela PETROŞAN

 

Proiectul „Bursa locurilor de muncă online (BLMO)” – ID: POSDRU/123/4.1/S/134077 – este finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.1 „Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii