Festivalul Untold nu va mai fi pe Cluj Arena?

Festivalul Untold nu va mai fi pe Cluj Arena?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Festivalul Untold nu se va mai desfăşura în orice condiţii pe Cluj Arena. Conducerea societăţii care administrează stadionul îşi ia măsuri de siguranţă, deoarece organizatorii festivalului nu şi-au achitat încă toate datoriile pentru ediţia de anul trecut.

Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, spune că plata chiriei s-a făcut cu mare întârziere, iar contravaloarea utilităţilor, în valoare de aproape 50.000 de lei, nu a fost achitată nici în prezent.

„În momentul de faţă organizatorii au de plată către Cluj Arena contravaloarea utilităţilor. Noi aşteptăm ca dânşii să facă plata facturii şi după aceea să semnăm contractul. Vor trebui să achite un procent din chirie în avans şi ne gândim şi la o garanţie pentru eveniment, ca să fim siguri că o să ne putem recupera contravaloarea utilităţilor, cât şi să acoperim anumite pagube, dacă or să existe”, a declarat Radu Raţiu, director Cluj Arena.

Prima ediţie a festivalului Untold s-a desfăşurat în mai multe locaţii din Cluj Napoca, printre care Parcul Central, Cluj Arena şi Sala Polivalentă. (sursa: RADOR)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii