Festivalul „Întâlnirea Șoimarilor”

Festivalul „Întâlnirea Șoimarilor”

Timp de citire: un minut

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, și în colaborare cu Asociația pentru Șoimărit și Protecția Păsărilor de Pradă „Peregrinus”, va organiza în perioada 30-31 octombrie 2015, simpozionul celei de-a VII-a ediții a Festivalului „Întâlnirea Șoimarilor”, care se va desfășura în acest an în județul Hunedoara.

2015 10 27 Afis Intalnirea soimarilorDintre activitățile derulate la sediul MCDR, amintim demonstrația cu păsări de pradă care va începe vineri, 30 octombrie, de la ora 15:00, în zona Lapidariului din vecinătatea Palatului Magna Curia. Tot vineri, de la ora 19:00, în Sala Șemineului va avea loc deschiderea oficială a simpozionului urmată de prezentarea unor lucrări de specialitate cu tematică biologică, șoimaristică sau din domeniul medicinii veterinare.

Evenimentele vor continua și sâmbătă, 31 octombrie 2015, când, prezentarea lucrărilor va fi completată și cu discuții vizând problemele Asociației „Peregrinus”, precum și cu proiecții de materiale video cu tematică șoimaristică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii