Faină cursă – faină zi pentru Silip

Faină cursă – faină zi pentru Silip

Timp de citire: un minut

Tot pachetul a fost pentru atletul Codrea Silip, tocmai la una dintre cele mai așteptate curse, Retezat SkyRace, o cursă plină de surprize. Dacă săptămâna trecută a avut o cursă de 60 km, sportivul spune că ar fi vrut să alerge la o cursă mai mică de max 23 de km, la traseul Buta din cadrul RSR unde de alfel era și înscris.

Dar din cauza condițiilor meteo, cele două curse s-au comasat si au devenit una de 27km cu cca 1300m, mult mai sigură pentru  participanți pentru că au fost excluse porțiunile de creastă alpină.

„Lăudabilă inițiativa organizatorilor și de felicitat soluția aleasă în ultimul moment.

A fost un traseu nou cu mult asfalt pe urcare, iar apoi cu multă apă, noroi, urcări verticale și coborâri în care de-abia putea-i să-ți menții echilibru, capcane prin iarba inundată sau forestiere transformate în văi cu apă până la glezne…

Din punct de vedere al rezultatului sunt foarte multumit că am reusit să-mi ating obiectivul și să câstig categoria mea, + 50, și să prind și top 20 în clasamentul general la final…

Felicitări organizatorilor și voluntarilor care au marcat traseul nou în ultima zi și mii de mulțumiri celor care ne-au așteptat prin ploaie și ne-au oferit suportul în timpul cursei”, a concluzionat sportivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii