Experienţă germană pe deşeuri Şefii CJ merg la Berlin

Experienţă germană pe deşeuri Şefii CJ merg la Berlin

Timp de citire: un minut
În perioada 17-20 august a.c., o delegaţie a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, condusă de preşedintele Adrian David, efectuează o vizită de lucru la Berlin (Republica Federală Germania), în urma unei invitaţii din partea firmei constructoare (Strabag AG) a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) de la Bârcea Mare.
Din delegaţia CJ Hunedoara mai fac parte administratorul public Dan Stoian, coordonator al Unităţii de Implementare a Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Hunedoara” (SMID), şi managerul proiectului Eugen Mitriţă. Aceştia vor vizita aplicaţii similare şi echipamente din zona Berlin pentru Centrele de Management a Deşeurilor construite de firma Strabag. Vor fi vizate în special echipamente şi instalaţii ale staţiilor de sortare şi ale staţiilor de tratare mecano-biologică similare cu cele de la viitorul Centru de Management Integrat al Deşeurilor de la Bârcea Mare.
Această vizită de inspecţie se desfăşoară în conformitate cu condiţiile de contract pentru echipamente şi construcţii din cadrul implementării proiectului SMID în judeţul Hunedoara.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii