Evaluare Naţională cu jandarmii la poartă

Evaluare Naţională cu jandarmii la poartă

Timp de citire: un minut

În întreaga perioadă a desfăşurării probelor examenului de Evaluare Naţională, jandarmii hunedoreni vor asigura condiţii de securitate la şcoli, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu.

Începând de ieri şi până în 25 iunie, conform programului stabilit la nivel naţional, jandarmii vor acţiona în zona a şapte centre de examen din instituţiile de învăţământ din Deva, Hunedoara, Petroşani, Lupeni şi Haţeg, precum şi la trei centre zonale de evaluare. Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea protecţiei elevilor şi a membrilor comisiilor, pentru asigurarea ordinii publice pe perioada desfăşurării examenelor, dar şi pentru însoţirea echipelor ce transportă lucrările scrise de la centrele de examen la centrele de evaluare.

Mihaela PETROŞAN

Ieri, absolvenţii clasei a VIII-a au susţinut prima probă la Evaluarea Naţională 2015, cea de limba şi literatura română. Astăzi se va desfăşura proba la limba şi literatura maternă, iar mâine va fi proba la matematică.
Rezultatele vor fi afişate în 26 iunie, până la ora 16, urmând ca în aceeaşi zi, între orele 16 şi 20, să fie depuse contestaţiile. În perioada 27-29 iunie va avea loc rezolvarea contestaţiilor, iar în 30 iunie vor fi afişate rezultatele finale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii