Eugen Duma e rezervat: „Nu cred că ne vor da voie la...

Eugen Duma e rezervat: „Nu cred că ne vor da voie la testele cu antigen

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prima restanță din campionatul ligii a patra la fotbal a fost deja amânată. AJF Hunedoara așteaptă protocolul medical prin care testele PCR sa fie înlocuite cu cele antigen.

 

Testele antigen sunt mult mai ieftine, dar și mai neconcludente. În privința schimbării testelor în protocol, Eugen Duma, președintele cubului Inter Petrila, este sceptic, dar și realist.

„Este doar părerea mea. Și cred că sunt puține șanse ca cineva să riște să dea testele PCR pe testele rapide. Eu cred că acest lucru se va întâmpla doar când va începe etapa a treia de vaccinare, iar 50 la sută din populație va fi vaccinată. Altfel, eu nu cred. Campionatul la liga a patra e prevăzut să se reia la finele lunii martie, dar sunt slabe șanse. Sigur va suferi o amânare”, a declarat oficialul pentru zvj.ro.

Cluburile nu își mai permit testele PCR, de aceea introducerea testelor antigen ar fi o mână de ajutor, în sensul că echipele ar cheltui mult mai puțin. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Prognoza medicală arată că Hunedoara din punct de vedere epidemiologic va deveni județ roșu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii