Ediţia nr. 3 / „Petroşani Bike Challenge”

Ediţia nr. 3 / „Petroşani Bike Challenge”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Pentru Avram Iancu, recent reîntors după insuccesul traversării Canalului Mânecii, şi echipa AS Bike&Run Petroşani nu este timp de odihnă. Ediţia a treia a cursei cicliste Petroşani Bike Challenge, bate la uşă. Evenimentul se va desfăşura duminica, 30 august, începând cu ora 10:00. Traseul este unul inedit şi este pentru prima dată în istoria de trei ani a cursei când startul şi sosirea se vor desfăşura în acelaşi loc, zona Brădet din Petroşani.

Spre Staţiunea Parâng

„Sunt născut şi crescut în Petroşani, iar îndeletnicirea de o viaţă este plăcerea de a promova numele şi frumuseţile locurilor natale. Împreună cu micuţa, dar inimoasa echipă AS Bike&Run Petroşani, organizăm această competiţie de trei ani, dorind să le arătăm cicliştilor din toata ţara frumuseţea muntelui la poalele căruia ne-a fost dat să trăim, şi Petroşaniul, capitala Văii Jiului, acest interesant oraş dintre munţi”, a declarat Avram Iancu, preşedintele AS Bike & Run Petroşani. Traseul în lungime de 26 de kilometri este unul montan, punctul culminant fiind în inima Staţiunii Parâng, cu retur în zona Brădet, peste dealuri, printre drumuri şi poteci de munte.

Forfotă mare

Nu mai puţin de 13 ciclişti din Timişoara şi-au anunţat prezenţa la eveniment, dornici de a savura o porţie zdravănă de aer curat pe munţii noştri. De asemenea, ciclişti din Cluj, Craiova, Mioveni şi alte oraşe ale ţării precum şi din Valea Jiului, vor lua startul la această cursă care are deja trei ani de tradiţie.

Competiţia are

un site oficial, iar înscrierile se pot face şi in dimineaţa concursului, începând cu ora 8:00. Se concurează pe două categorii de vârstă, la masculin, respectiv minus 35 de ani şi plus 35 de ani, iar la feminin categoria este Open. Toţi concurenţii vor primi medalii de finisher, tricouri inscripţionate, o porţie de paste. Se doreşte, de asemenea, promovarea mişcării sportive, în general. Cei mai buni concurenţi, clasaţi pe locurile 1,2 şi 3 vor primi premii în bani, într-un cuantum direct proporţional cu implicarea sponsorilor şi numărul de participanţi.

„Să nu faci nimic, e simplu, totul e uşor. Să realizezi ceva se face cu mare efort, dăruire, multă alergătură şi cu mult sprijin. Vin după o perioadă extrem de istovitoare şi mi-ar fi prins bine un pic de odihnă, însă atât eu cât şi minunata mea echipă n-avem timp pentru zăbavă”, a mai spus Avram Iancu.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii