Edilul Devei, nemulţumit de o parte din lucrările derulate localitatea sa

Edilul Devei, nemulţumit de o parte din lucrările derulate localitatea sa

Timp de citire: un minut

În prezent municipiul Deva a devenit un adevărat şantier. Se lucrează la fiecare colţ de stradă, totul pentru ca localitatea de poalele Cetăţii să fie modernizată.  Marţi dimineaţa când a predat ordinul de începere a altor lucrări, Mărginean şi-a spus oful.

Nu e mulţumit de mai multe lucrări şi e de părere că mai toţi constructorii caută scuze atunci când ceva nu merge bine….

„Sunt puţin nemulţumit că în Piaţa Ardealul se lucrează prost şi încet. Sunt lucrări care merg foarte bine, cum sunt cele de la Piaţa Arras, Lido, Iuliu Maniuşi Decebal, dar Ardealul şi Dacia merg mai prost… Dar vă asigur că vor intra într-un ritm mai alert şi vom fi acolo şi nu au ce face, trebuie să-şi calculeze în aşa fel ritmul pentru a duce proiectul în termen la bun final. Trebuie să fie proiecte de calitate şi la termen, i-am mai întors pe câte unii înapoi. De fiecare dată când apare o problemă, constructorii caută nenumărate motivaţii”, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

Mai mult, edilul devean susţine că anumite proiecte au fost făcute cu mai multe lipsuri, multe dintre instuţiile de bază neeliberând avizele complete. În cazul în care se cere va merge mai des în teren şi îşi va face în totalitate şi meseria de constructor.

Nu în ultimul rând a dat asigurări că aceste lucrări vor fi făcute de calitate şi la termen. Trebuie menţionat şi faptul că la sfârşitul acestui an se va încheia perioada de derulare a proiectelor pe fonduri europene iar dacă acestea nu vor fi gata la termen finanţarea europeană se va ridica, iar administraţia locală va trebui să suporte toate cheltuielile, lucru nedorit de nimeni.

Andreea BUGA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii