EcoDrillForaje execută foraje puturi apa potabila și nu numai

EcoDrillForaje execută foraje puturi apa potabila și nu numai

Timp de citire: 2 minute

Se știe că forarea reprezintă o investiție costisitoare. De aceea, calitatea serviciilor trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Nu ne dorim să aruncăm banii în vânt. Pentru a beneficia de unele dintre cele mai bune servicii trebuie să colaborăm cu firmă de forare care are experiență în domeniu.

EcoDrillForaje – aliatul tău pentru foraje eficiente și calitative

EcoDrillForaje execută lucrări pentru puțuri de apă, pompe de căldură, prospecțiuni, consolidări, micropiloți și prelevare sol. Această echipă au o experiență de peste 10 ani în domeniu. Atunci când alegi să colaborezi cu ea, știi că vei avea parte de lucrări calitative în conformitate cu dorințele tale.

Timpul de execuție diferă în funcție se solul în care se forează, dar și de alte aspecte. Firește, scopul echipei EcoDrillForaje este să finalizeze cât mai rapid forarea. Experiența își spune cuvântul în acest caz.

Când vine vorba de materialele folosite, acestea sunt de înaltă calitate. În domeniul forajelor nu trebuie să existe compromisuri de acest tip. Da, fiecare ban contează, dar investiția trebuie să fie una care să merite. Rezistența în timp a lucrărilor efectuate de EcoDrillForaje este garantată. În plus, ai garanție 2 ani de la efectuarea lucrării.

Puțurile de apă potabilă sunt întotdeauna o necesitate

Apa potabilă este indispensabilă omului. Calitatea acesteia poate avea influențe negative grave asupra sănătății. În ultimul timp, multă lume apelează la serviciile de forare, indiferent dacă provin din mediul rural sau cel urban, dat fiind faptul că apa de la rețeaua publică este una de o calitate inferioară.

Ce ne dorim de la apa pe care o consumăm este ca aceasta să fie lipsită de impurități, căt mai ferită de bacterii și microbi și să fie cât mai la îndemâna noastră.

Sunt recomandate puțurile de mare adâncime pentru a limita pe cât posibil contaminarea apei cu impurități. Pentru acestea, EcoDrillForaje utilizează echipamente puternice și performante care pătrund adânc în straturile de sol.

Cum este executat forajul

Echipa EcoDrillForaje este specializată în efectuarea de foraje puturi apa potabila. Acestea sunt de două tipuri și în rândurile ce urmează vom detalia despre fiecare în parte.

Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid reprezintă o metodă mai nouă de forare în țara noastră și mai puțin utilizată din cauza faptului că este complexă. Metoda este perfectă pentru solurile moi și medii cu care se lucrează greoi, dintre care amintim argile, nisipuri și pietriș.

Forajul uscat cu ciocan de fund este util pentru locurile în care solul este dur sau semi-dur  precum roca, marmura, granit, calcar sau alte tipuri de roci.

Nu știi care este tipul de sol din zona în care vrei să fie executat puțul de apă potabilă? Nu este nici o problemă. Înainte de începerea oricărei lucrări, specialiștii EcoDrillForaje vor verifica solul, starea fântânilor din apropiere și vor identifica fosele septice pentru a-ți garanta că apa pe care o vei consuma nu va fi influențată de acestea.

Alege specialiștii! Accesează site-ul www.ecodrillforaje.ro pentru a afla despre serviciile de care poți beneficia. Vizitează și secțiunea știri pentru a rămâne la curent cu ultimele informații din domeniu. Nu mai sta pe gânduri, apelează la EcoDrillForaje pentru foraje de calitate executate ca la carte!

Contact:

office@ecodrillforaje.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii