E oficial: Restanța dintre CSM Deva și CSM Vulcan a fost amânată

E oficial: Restanța dintre CSM Deva și CSM Vulcan a fost amânată

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a hotărât amânarea jocului din data de 6 martie 2021, dintre echipele CSM Deva 2 – CSM Mihai Viteazu VULCAN, meci care se va programa ulterior.

S-a luat această decizie deoarece nu a fost emis Ordinul comun al MTS-MS, prin care se reglementează modul de desfășurare a competițiilor pentru următoarea perioadă.

„Din informațiile pe care le deținem în acest moment se pare că cel târziu până la sfârșitul săptămânii sau începutul săptămânii viitoare va fi emis Ordinul. În același timp, vă reamintesc să transmiteți prin e-mail persoana care va participa la Adunarea Generală, adresă care trebuie să conțină obligatoriu: nr. înregistrare, persoana delegată, calitatea deținută, data, semnătura și ștampila. Închei prin a vă comunica că tot în Comitetul Executiv s-a hotărât că ambele echipe au dreptul de a filma jocurile din campionat (gazde/oaspeți), iar în situația în care nu-i se va permite echipei oaspete să filmeze jocul, respectiva echipa se va adresa observatorului jocului, urmând ca echipa gazdă să fie sancționată de Comisia de Disciplină”, ne-a informat Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii