E oficial! / Jiul a depus cerere de înscriere în liga treia

E oficial! / Jiul a depus cerere de înscriere în liga treia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Luni, 10 august, echipa de fotbal CSM Jiul Petroșani a făcut toate demersurile necesare pentru înscrierea în liga a treia. Mai exact, oficialii au trimis o adresă Federației Române de Fotbal în care cere ca, în limita locurilor disponibile, formația din Vale să fie acceptată în acest eșalon.

“Am trimis deja această adresă. Trebuie să vină soarele și pe strada noastră”, a spus antrenorul Damian Militaru.

Un jucător al Jiului a fost depistat pozitiv la testul de Covid, astfel că întreg lotul este carantinat, iar Jiul a ratat meciul de baraj pe care l-a pierdut la “masa verde” cu scorul de 3-0.

Ghinion și atât

Ratarea barajului de promovare în liga a treia de către echipa Jiul, fără a fi jucat, a făcut ca tunurile cu acuzații să fie îndreptat spre juniorul găsit pozitiv, dar și spre Primăria Petroșani. Juniorul depistat pozitiv este un jucător foarte talentat de 18 ani care a trecut și pe la Școala de fotbal Ardealul din Cluj. “Nimeni nu a vrut să fie așa. Primăria a făcut eforturi imense pentru echipă, pentru testarea jucătorilor. Cel mai traumatizat este jucătorul care se simte vinovat. Nu are de ce. Așa a fost sa fie. Poate mai avem o șansă în limita locurilor disponibile. S-a muncit din greu pentru a fi la baraj. Nu este nimeni vinovat. Ne-am dorit cu toții să fim în liga a treia. Juniorul este bine, nu are niciun simptom. Și cei din familia lui au ieșit negativ”, a explicat Damian Militaru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii