După un scenariu de film, un tâlhar a dat lovitura la cazinou,...

După un scenariu de film, un tâlhar a dat lovitura la cazinou, și tot așa a fost și prins

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nu tot ce se vede în filme este aplicabil în viața reală. Presupunem că s-a prins de treaba asta și un tâlhar mărunțel din Deva, care,  după rețeta hollywoodiană, a pătruns într-un local și a furat 3000 de lei.

Pe scurt, ieri, 1 februarie, la ora 04:40 dimineața, Poliţia Deva a  fost sesizată cu privire la faptul că, doar cu câteva minute înainte, în jurul orei 04:35, angajata unui cazinou a fost tâlhărită. Practic, în momentul sesizării poliției angajata fugise din cazinoul în care lucra, după ce  în interior a pătruns un bărbat ce avea fața acoperită cu un obiect de vestimentație ce părea a fi cagulă și care avea în mână un cuțit.

Ajunsă la fața locului, echipa de intervenție a stabilit că suspectul, fără a exercita ameninţări asupra angajatei, a întrebat-o unde sunt banii rezultați din vânzări. Speriată de aspectul bărbatului, i-a indicat barul societății, de unde bărbatul neidentificat a luat aproximativ 3.000 de lei, moment în care angajata a fugit din incinta societăţii. În momentul acestei furtului, în local nu se mai aflau alte persoane.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, în urma cercetărilor, au identificat prezumtivul autor al faptei, un tânăr de 21 de ani, din Deva, faţă de care au luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii