După sutele de locuri de parcare de la „Agrement”, / Primăria Lupeni...

După sutele de locuri de parcare de la „Agrement”, / Primăria Lupeni pregătește încă 500 de locuri de parcare asfaltate

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

După cele 241 de locuri de parcare care se vor crea cu sprijinul consiliului județean în zona de unde pleacă telegondola spre Stațiunea Straja, un proiect de aproape 1,5 milioane lei, primarul Lucian Resmeriță ne anunță că începând de vineri, 24 iulie, au fost „demarate toate procedurile legale în ceea ce privește achiziția, în vederea desemnării antreprenorului care va executa 500 (!) de noi locuri de parcări, cu covor asfaltic, în mai multe zone din oraș, acolo unde există în prezent „o lipsă a acestora și o cerere mai mare”.

Concret, sunt vizate următoarele zone și străzi sau cartiere: strada Bărbăteni, zona blocului 16 din apropiere de „Penny”, strada Viitorului, zona blocurilor D11-D12, respectiv blocul C1, dar și zona blocurilor K1 și K2, strada Bulevardul Păcii – zonele de lângă blocurile 2 și 8, strada Tudor Vladimirescu – zonele de lângă blocurile D4-D5, 74-E4 și 74-76, strada Spiru Haret – zona de lângă blocurile 5-7-9, strada Gheorghe Șincai – zona de lângă blocul 200 și strada Aleea Castanilor – zona de lângă blocul 8.

„Există mai multe cereri de la cetățeni în acest sens, iar amenajarea de noi locuri de parcare și modernizarea celor existente reprezintă unul dintre obiectivele spre care tindem și pe care l-am declarat încă de la începutul mandatului meu. Creșterea continuă a parcului auto din Lupeni și dorința noastră de a degaja benzile de circulație principale și de a fluidiza astfel traficul auto în municipiul nostru sunt două chestiuni de care am ținut cont și vom ține și în continuare. Astfel, cu fonduri de la bugetul local vom derula și acest proiect de investiții, important, care vizează crearea și modernizarea a 500 de locuri de parcare. Împreună cu cetățenii, vom încerca în perioada următoare să mai identificăm și alte locuri unde se pot amenaja parcări moderne, asfaltate, astfel încât să creștem confortul localității noastre și din acest punct de vedere, după toate investițiile din ultimii ani legate de infrastructura Lupeniului. Să nu uităm nici de faptul că legat de turism, împreună cu consiliul județean am demarat un alt proiect prin care se vor realiza aproape 250 de parcări”, ne-a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Iată că în materie de parcări Lupeniul poate să spună peste un timp că a rezolvat o mare problemă, astfel că artera principală a municipiului va fi pe viitor mult mai degajată și va fi, într-adevăr, un drum de patru benzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii