După primul meci de pregătire avut alaltăieri, oficialii vulcăneni sunt mulţumiţi de...

După primul meci de pregătire avut alaltăieri, oficialii vulcăneni sunt mulţumiţi de prestaţia fotbaliştilor

Timp de citire: un minut

Marţi după amiază, fotbaliştii vulcăneni au jucat un meci de pregătire în compania divizionare „C” din Filiaşi. Oltenii se află în cantonament în Staţiunea montană Straja-Lupeni.

Rezultatul de 0-1 în

favoarea echipei doljene nu i-a dezamăgit pe tehnicienii de la secţia de fotbal a CS Vulcan. Dimpotrivă, antrenorul principal Marius Szoradi consideră că, după cele două săptămâni de pregătire pe care au efectuat-o jucătorii lui, scorul este mai mult decât mulţumitor. Mai ales că din forul vulcănean au lipsit Miclăuş şi Lavric.

Oficialii tehnici vulcăneni

au profitat de ocazie şi i-au rulat pe câţiva dintre juniori. Astfel Ilie, Pârvulescu şi Luntreanu au făcut cunoştinţă cu echipa mare. Surprize frumoase a oferit şi Andrei Şilip, pe care oficialii de la CS Vulcan l-au cooptat după ce l-au văzut jucând la meciurile de la Nedeia Vulcăneană. O ocazie clară de gol, ratată din păcate, a avut Elian, jucătorul pe care vulcănenii încearcă să-l ia de la Minerul Uricani.

„Una peste alta, a admis Marius Szoradi, efortul, ţinând seama de căldura din după amiaza zilei de marţi, a fost bun, iar noi continuăm pregătirea până la finele acestei luni, când este programat primul meci din campionat!”.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii