După Petroşani / „Campionii României în școală, liceu și universitate” s-au întâlnit...

După Petroşani / „Campionii României în școală, liceu și universitate” s-au întâlnit din nou

Timp de citire: un minut

Acţiunea de nivel naţional „Campionii României în școală, liceu și universitate”, un proiect pus în aplicare de Ministerul Tineretului şi Sportului, cu sprijinul direcţiilor judeţene, capătă amploare tot mai mare.

După acţiuni derulate la Petroşani, Hunedoara şi Haţeg, recent la Deva, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a organizat la Colegiul Național „Decebal” Deva o întâlnire a elevilor de la această entitate şcolară de renume cu marea campioană olimpică şi mondială la gimnastică artistică Gina Gogean.
Directorul Colegiului Naţional „Decebal”, prof.dr. Marian Florin Ilieș, în calitate de gazdă, i-a salutat pe cei prezenți. A spus că este o onoare deosebită să poţi avea o astfel de acţiune, cu o astfel de personalitate în cadrul colegiului.
200 de elevi și cadre didactice din cadrul colegiului devean au participat la această întâlnire cu fosta gimnastă. După ce au urmărit un film realizat de către MTS cu sprijinul Radio România Regional (redactor Adrian Schindarli – de la Radio Timişoara), profesorul universitar doctor în gimnastică Gina Gogean Groza le-a împărtăşit celor prezenţi momente din viața de sportiv de performanță, de la începutul carierei și până în viața de zi cu zi.
„Faceți mișcare și sport în fiecare zi, cel puțin 15 minute, chiar dacă nu faceți un sport de performanță. Faceți sport pentru voi, pentru sănătatea voastră!”, i-a îndemnat Gina Gogean pe cei prezenți.
Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi fotografii, la care Gina Gogean a răspuns cu multă amabilitate, instantaneele fiind de acum istorie pe liniile de socializare ale elevilor decebalişti. Programul va continua cu alte astfel de întâlniri la Călan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii