După patru luni de recuperare / A devenit campion naţional

După patru luni de recuperare / A devenit campion naţional

Timp de citire: 2 minute
Un lucru este cert: în faţa sportivilor ambiţioşi nicio forţă a naturii nu poate sta. Este şi cazul lui Viorel Scorei, luptător la CSŞ Petroşani, care în urma unei operaţii dificile a reuşit să revină în circuit, şi nu oricum, ci cu un titlu naţional. Al doilea în palmaresul său.Scorei-3
La 14 ani, Viorel Scorei este unul dintre cei mai promiţători luptători din grupa pregătită de Gheorghe Răducu. Viorel a trebuit să se refacă patru luni în urma unei operaţii deloc uşoare. Când şi-a pierdut speranţa că va mai putea reveni în centrul atenţiei, sportivul de la CSŞ Petroşani a dat lovitura. „A fost o perioadă grea pentru mine şi chiar nu mai credeam că voi câştiga un titlu naţional atât de repede. Anul trecut am câştigat titlul naţional la categoria 32 de kg, iar visul meu era să-l apăr. Şi l-am apărat. A fost foarte greu pentru mine. Au fost 13 sportivi la categoria mea, din care opt medaliaţi la naţionale. Au fost adversari grei pentru mine, dar ambiţia nu m-a părăsit nicio clipă. Am fost susţinut în permanenţă de maestrul meu, Gheorghe Răducu, de mama, dar şi de prieteni apropiaţi cărora vreau să le dedic acest titlu”, povesteşte luptătorul. Care s-a aflat în pregătire cu lotul naţional al României la Centrul de performanţă de la Reşiţa. Până la finele anului, sportivul se va pregăti tot la CSŞ Petroşani, iar la începutul anului viitor va merge din nou la Reşiţa, unde se va pregăti la un alt nivel alături de colegii săi de lot.
„După medalia câştigată, maestrul de la ReCu-mama şiţa mi-a spus că trebuie să mă ia la lot pentru că am obţinut un rezultat foarte bun”, a mai adăugat sportivul care mai are în calendar două competiţii importante la care va participa. „Ca să îmi fac categoria de greutate a trebuit să slăbesc patru kilograme în nicio săptămână, lucru foarte greu pentru mine. Am alergat în parcul de la piaţă zile la rând, susţinut de prietenul meu Vlad Tricu. În cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine pentru mine. Îmi venea să plâng pentru că eram şi la regim.  Nu a fost uşor, dar am strâns din dinţi”, a menţionat sportivul dublu medaliat naţional.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii