După incidentul „Colțescu”, / Păreri „pro” și „contra”

După incidentul „Colțescu”, / Păreri „pro” și „contra”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Arbitrul Sebastian Colțescu a provocat un scandal de proporții la meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir, din Liga Campionilor, după ce a fost acuzat de rasism de echipa turcă.

 

Arbitrul de rezervă al partidei de la Paris a fost acuzat că a folosit cuvântul „negru” atunci când i-a comunicat centralului Ovidiu Hațegan să-l dea afară pe Pierre Webo, membru în staff-ul grupării din Turcia.

„Sunt convins că Sebastian Colțescu nu a vrut sub nicio formă să se exprime într-un un anumit fel pentru a discrimina pe acel membru din staful echipei din Istanbul ! Acum este o anchetă la UEFA și acolo se va stabili exact vinovăția sau nevinovăția compatriotului nostru! Mare păcat este faptul că UEFA a luat o măsură radicală schimbând brigada română, care a demonstrat că este în top. Era al șaselea joc în cupele europene unde a fost delegată această brigadă condusă de Ovidiu Hațegan”, a spus Petru Spărios, cunoscut în arbitrajul din județ că formator de talente.

Pe de altă parte, președinții de cluburi din Vale spun că totuși gestul lui Coltescu este o rușine. Unul dintre aceștia e Eugen Duma, președintele Interului Petrila: „Este o pată neagră pentru arbitrajul românesc”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii