După grele încercări / Dan Voicu a revenit pe banca Vulcanului

După grele încercări / Dan Voicu a revenit pe banca Vulcanului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Greu încercat după ce a fost infectat cu nemilosul virus Covid-19, antrenorul Dan Voicu s-a întors la marea lui iubire, fotbalul.

 

A făcut-o în stilul lui caracteristic, cu o victorie. Revenit la antrenamentele echipei încă de joia trecută, Dan Voicu, a fost prezent și la meciul pe care echipa sa CSM Vulcan l-a câștigat în fața celor de la Șoimul Băița cu scorul de 5-2.

Conform protocolului, pentru că nu a fost trecut pe tabelul nominal, Dan a urmărit meciul din tribună. „Băieții s-au bucurat de revenirea mea și au avut un moral foarte bun. S-au bucurat de revedere și eu la fel. Am câștigat un meci important prin golurile marcate de: Ștefan, Simonescu, Belei, Mândreci. În ceea ce mă privește am trecut prin momente foarte grele, dar mă bucur că am putut reveni alături de echipa mea”, ne-a spus antrenorul.

Dan Voicu a lipsit aproape două săptămâni, timp în care s-a luptat cu nemilosul virus Covid 19. „Acum sunt bine. Dar îi rog pe toți să ia în serios acest virus și să nu se neglijeze”, a mai adăugat tehnicianul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii