După faptă și răsplată: Lăscău – cooptat în conducerea Federației Române de...

După faptă și răsplată: Lăscău – cooptat în conducerea Federației Române de Taekwon-do

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

La finele săptămânii trecute, orașul Hațeg a fost gazda seminarului Național pentru antrenori, instructori și arbitri.

 

Instructori și arbitri

Seminarul a fost organizat de către Federația Română de Taekwon-do itf. Au luat parte antrenori și arbitri de la 32 de cluburi din toată țară.

De la clubul „Pantera Neagră” din Petroșani au participat 8 sportivi, care au și promovat examenele de instructori și arbitraj pentru anul competițional 2022.

Ei sunt: antrenor, Ionuţ Lăscău; instructori: Denisa Lăscău, Maria Iovan, Alexandru Molnar și Floris Cerneanu; arbitri: Alexandru Molnar, Denisa Lăscău, Anemoan Nagy, Crina Buburuz, Amira Abugararah, Floris Cerneanu

 

Ales, în premieră, la federație

Tot acum s-au desfășurat și alegerile Federației Române de Taekwon-do ITF. Ionuţ Lascău, posesor a 3 Dan, a reușit să obțină suficiente voturi pentru a intra în Biroul Federal al Federației Române de Taekwon-do ITF.

Județul Hunedoara la această oră a obținut cele mai multe funcții in forumul de conducere al Federatiei Române de Taekwon-do ITF.

Următoarele funcții obținute sunt:

– președinte F.R.Tkd I T.F.- Cosmin Oprescu (Călan&Hațeg);

– membru Birou Federal: Ionuț Lăscău (Petroșani);

– membrii Comisia Taekwon-do Kids : Popa Cristian-Kiki, Meizel Arthur (Călan&Sibiu);

– membru Comisia de disciplină&Comisia pentru combaterea violenței în sport: Cristinel Popa (Călan).

„În această echipă ne este alături și Bumbu Simion Mihai (Deva), care a pus umărul la toate proiectele noastre. Acest fapt se datorează lucrurilor foarte bine organizate și implicării cluburilor din județul nostru în activitatea de Taekwon-do ITF. Cred eu că rezultatele, din ultima perioadă ale clubului nostru au dus la un vot de încredere al colegilor din țară. A fost o competiție strânsă în alegerile din acest an și mă bucur că mi s-a dat șansa să demonstrez că voi lua unele dintre cele mai bune decizii pentru dezvoltarea Federației noastre în următorii 4 ani.

În prezent dețin mai multe funcții cum ar fi, președinte la C.S. Pantera Neagră Petroșani, președinte la Asociația județeană de Taekwon-do ITF Hunedoara și membru în Biroul Federal al Federației Române de Taekwon-do ITF. Aceste funcții se datorează implicării mele in activitatea de Taekwon-do din județul nostru, dar și la nivel de țară. Sunt sigur că voi duce cu succes până la capăt toate proiectele propuse alături de colegii mei. În urmă cu câteva luni mi-am propus să fac o schimbare în viața mea profesională și să fac un pas important în cariera mea ce ține de activitatea de Taekwon-do ITF din România.

Recent s-au încheiat alegerile Federației Româ Taekwon-do ITF unde am fost votat de către președinții de cluburi pentru funcția de membru în Biroul Federal. Le mulțumesc tuturor președinților de cluburi care au avut încredere în mine și m-au votat pentru ai reprezenta la acest nivel. Mulțumesc echipei mele din județul Hunedoara, cât și familiei mele, care m-au susținut și mă susțin în toate proiectele mele necondiționat”, a explicat Ionuț Lascău.

Omul faptelor, antrenorul de la „Pantera Neagră” Petroșani se poate lăuda și cu sportivi la loturile naționale. Astfel, au avut prezente constante sub tricolor: Alexandru Molnar, Elena Șamotă, Crina Buburuz, Anemona Nagy. La nivel internațional, Alexandru Molnar a fost cel mai medaliat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii