După ce a plecat din Zam a dispărut

După ce a plecat din Zam a dispărut

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O femeie din Vulcan a fost dată dispărută de mama sa, după ce, plecată fiind din Zam, nu a mai ajuns acasă.
Joi, 13 august, poliţiştii din Vulcan au informat Secţia de Poliţie Rurală Ilia – Postul de Poliţie Zam, cu privire la faptul că au fost sesizaţi  de către o femeie din municipiul Vulcan că la data de 11 august, fiica sa, Elena-Lăcrămioara Pop, în vârstă de 39 ani, a plecat de la Spitalul de Psihiatrie Zam, însă nu a mai ajuns la domiciliu.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauza a plecat voluntar de la Spitalul de Psihiatrie Zam, fiind externată şi având asupra sa un bilet de ieşire din spital şi a călătorit cu trenul, în compartiment cu o femeie din municipiul Deva, care le-a declarat poliţiştilor că, din discuţiile avute cu persoana dispărută, aceasta ar fi afirmat că intenţiona să coboare în gara Simeria.
Elena-Lăcrămioara Pop prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 68 kilograme, păr negru tuns scurt drept, ochii căprui, nasul drept, buze subţiri, un semn de la o operaţie chirurgicală pe spate şi cicatrici pe mâini de la tăieturi de lamă.
La data externării, femeia avea asupra sa un telefon mobil, însă nu se cunosc elementele vestimentare. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cea în cauză obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, uneori chiar şi pentru perioade mai lungi.
În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare, fiind solicitată urmărirea naţională. Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării persoanei dispărute sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze de urgenţă numărul unic 112.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii