După ce a distrus organizaţia PNL Petrila, i-a venit şi lui rândul:...

După ce a distrus organizaţia PNL Petrila, i-a venit şi lui rândul: Ţîmpău a fost mazilit de conducerea centrală a PNL

Timp de citire: un minut
Liderul filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău, a fost schimbat din funcţie, printr-o decizie luată de Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL.
Schimbarea a venit după ce mai mulţi primari şi membri ai organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL i-au reproşat pierderea alegerilor locale din acest an şi în condiţiile în care Bogdan Ţîmpău a făcut tot ce a putut pentru a-şi păstra funcţia în partid şi, evident, şansa de a fi primul pe listele de la parlamentare.
Ţîmpău a fost înlocuit, temporar, cu Florin Roman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba.
Reamintim faptul că săptămâna trecută, 25 de primari liberali din judeţul Hunedoara au trimis o scrisoare conducerii centrale a partidului în care îl acuzau pe Bogdan Ţîmpău de eşecul PNL Hunedoara în alegerile locale şi de lipsa sa de reacţie.
Primarii au arătat că analiza rezultatelor din alegerile locale s-a făcut în mod „sumar”, iar forurile de conducere ale PNL Hunedoara au fost convocate într-o singură şedinţă după alegerile din 5 iunie. În scrisoare aceştia au mai spus că primarii liberali care au câştigat alegerile au rămas fără un sprijin la Consiliul Judeţean Hunedoara, după ce PNL a pierdut conducerea instituţiei administrative.
Înainte de decizia de la Bucureşti, Biroul Politic Judeţean al PNL Hunedoara s-a întrunit, la sfârşitul săptămânii, într-o şedinţă cu uşile închise, în prezenţa liderilor de la centru Mihai Voicu, Dan Motreanu şi Florin Roman.
Reamintim că printre deciziile proaste luate pe sub masă a fost şi decapitarea organizaţiei PNL Petrila, una dintre cele mai active filiale ale PNL din Valea Jiului şi din judeţ, condusă cu bune rezultate vreme îndelungată de Costel Avram. Această decizie a dus la un dezastru în Petrila: pierderea primăriei şi consiliului local de PNL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii