După atâtea și atâtea eșecuri, Nistor și Avram au găsit ÎN SFÂRȘIT...

După atâtea și atâtea eșecuri, Nistor și Avram au găsit ÎN SFÂRȘIT soluția să ne meargă bine. Iată trucul incredibil prin care întreg județul Hunedoara va prospera sub administrarea PSD!

Timp de citire: 2 minute

Zvonurile SE ADEVERESC: Laurențiu Nistor și Costel Avram se gândesc, clipă de clipă, la cetățenii județului Hunedoara – ți se poate întâmpla chiar ție să devii cel ales, să beneficiezi de atenția mai marilor de la județ, chiar în momentele în care citești aceste rânduri. Avem confirmarea: unii hunedoreni au fost chiar mai norocoși, la ei deja s-au gândit și Nistor, și Avram. Simultan!

PSD Hunedoara își dorește ca acest articol să nu fi fost publicat vreodată deoarece dezvăluie secretul ascuns al administrației județene, strategia prin care Nistor și Avram vor fi votați de toți hunedorenii, plus câteva zeci de mii de cetățeni din județele limitrofe, oameni care își vor schimba domiciliul doar pentru irepetabila onoare de a vota cu cei doi.

În ciuda a zeci de miliarde de lei vechi bugetate printr-o structură în care s-a făcut loc unor șomeri de lux cu carnet PSD, promovarea turismului hunedorean n-a făcut vreun mare fâs. Personaje precum Andi Moisescu reușesc, cu doar câteva rânduri și câte un video, publicate pe Facebook, să facă mai multă reclamă acestor locuri de poveste… Mult mai multă în raport cu realizările a zeci de pesediști angajați și plătiți regește din fonduri publice, prin DGAMPT Hunedoara, o entitate subordonată administrației județene.

Tot la capitolul eșecuri marca Nistor și Avram putem reaminti exemple precum iarba verde de acasă, elegant răsărită pe drumurile județene, litigul cu Strabag pentru drumul spre Parâng (care a ars grav bugetul județean) ori majorarea absolut nesimțită a tarifelor Apa Serv Valea Jiului SA, apa potabilă și canalizarea ajungând la maximul istoric de 11,63 lei / mc. Toate sub domnia lui Avram și a omului său, Laurențiu Nistor.

Acum însă, implicarea decisivă a domnilor Nistor și Avram este vizibilă cu ochiul liber – nici măcar orbii nu mai pot nega REALITATEA. În sfârșit! Iată trucul incredibil al PSD Hunedoara, soluția miraculoasă a domnilor Nistor și Avram prin care întreg județul va prospera!

Marți, 19 iulie 2022, Consiliul Județean Hunedoara a cumpărat un frigider auto în valoare de 989,73 lei + TVA pentru autoturismul VW Touareg, înmatriculat HD-10-YJX. Sursele noastre spun că frigiderul va transporta puținele (deci valoroasele) idei bune ale administrației PSD în toate colțurile județului. În plus, ideile bune fiind rare, frigiderul de 20 L va fi folosit și pentru aprovizionarea lui Costel Avram cu apă de la fântâna lui Laurențiu Nistor. Chiar dacă bagă la buzunare, împreună, salarii însumând un sfert de miliard de lei vechi lunar, nici măcar domnii Nistor și Avram nu își permit, toată ziulica, să bea apă potabilă de Valea Jiului, din asta la 11,63 lei / mc.

De aia stătea județul acesta, în continuă depopulare, pe loc. Că n-avea Nistor frigider în bolidul instituției. Bine că s-a rezolvat.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii