Duminică, 3 iunie, Urban4X, la Skate Park-ul din Deva

Duminică, 3 iunie, Urban4X, la Skate Park-ul din Deva

DISTRIBUIȚI

Primul eveniment oficial – URBAN 4X, ediția a treia, va avea loc duminică, 3 iunie, între orele 10:00-15:00 în Skate Parkul de la Deva.

Zona Skate Park-ului a fost igienizată, ecologizată, iarba de pe margini a fost tunsă. Băncile au fost reparate și vopsite, iar platformele betonate au fost curățate și aranjate pentru a putea fi folosite în siguranță.  Pentru un acces mai facil în incintă, administratorii au mai montat o poartă de acces în zona gardului dinspre supermarketul din apropiere. Park-ul este dotat cu mobilier urban, instalație de nocturnă, cișmea cu apă potabilă și este împrejmuit cu gard din plasă de sârmă.

Skate Parkul poate fi folosit pentru următoarele tipuri de activități sportive: patine cu role, role inline, skateboard, biciclete  BMX și MTB (biciclete Mountain Bike), cu modificările necesare.

Skate Park-ul este situat la intersecția străzii Dorobanți cu strada Depozitelor și este deschis între orele 10.00-21.00. Acesta a fost inaugurat oficial în toamna anului 2015, a fost realizat cu fonduri de la bugetul local și se întinde pe o suprafață de peste 800 de metri pătrați.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii