Drumurile din comuna Lunca Cernii de Jos vor fi modernizate anul...

Drumurile din comuna Lunca Cernii de Jos vor fi modernizate anul acesta. Primarul a băgat bani în asfalt de parcă comuna-i reședință de județ

Timp de citire: un minut

Comuna Lunca Cernii de Jos va intra într-un mare șantier, care are ca obiectiv modernizarea tuturor drumurilor și ulițelor din comună.  Lucrările, deși sunt pentru tipuri diferite de străzi, de categorie diferită, au fost atribuite într-un singur lot, unui constructor din localitatea Cârnești, la prețul la care au fost  scoase la licitație, 3.675.727 lei. Banii vin de la bugetul de stat. Primăria Lunca Cernii de Jos a cerut Ministerului Dezvoltării, pentru perioada de finanțare 2017- 2020, 5.000.000 de lei pentru asfaltarea a 10 kilometri de drum.

Drumurile  comunale ce vor fi modernizate au lungimea totală de 10 kilometri: Lunca Cernii de Jos- Meria- 4,5 km, drumul comunal Valea Babii- 2,5 km, drumul vicinal din satul Negoi, cătun Capatani- 2 km,  drumul vicinal sat Meria – cotunul Dosul Odăilor- 1 km.

Să nu uităm că alți 3.165.200 lei, bani guvernamentali, au fost atribuiți pentru lucrări de întreținere străzi, trotuare și drumuri comunale, pe perioada mandatului actualului primar. Vorbim, în bani vechi, de peste 80 de miliarde de lei cheltuiți în acești 4 ani de primăria comunei pentru un trafic decent. Sperăm ca măcar cu atât să se aleagă locuitorii satelor din Lunca Cernii de Jos după atâta cheltuială.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii