Donarea de sânge este darul vieții

Donarea de sânge este darul vieții

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

AJF Hunedoara a inițiat un proiect caritabil, prin care își dorește să susțină o campanie în favoarea donării de sânge. Sumele rezultate în urma acestei campanii vor fi donate pentru cauze nobile.

 

Mai mulți membri ai Comitetului Executiv și colaboratori ai AJF Hunedoara au susținut cauza fotbalistelor câștigătoare a Trofeului Național – Fotbal și Feminitate 2019, Ionela și Lore, care trăiesc în Centrul de Plasament din comuna Pui.

Centrul de Plasament a fost înființat în urmă cu 4 ani (aprilie 2017) și este organizat sub forma „Asociația Zâmbim copiilor noștri”.

De destinele celor 10 copii care conviețuiesc în centru se ocupă Părintele Mihai Ciuhat și funcționează sub aripa bisericii Sf. Mare Mucenic Gheorghe din Pui. Cele 8 fete și cei 2 băieți sunt elevi ai Școlii Gimnaziale din Pui și sunt foarte talentați.

AJF mulțumește celor care au susținut acest demers JSport.ro, Grosvenor SCM, Amalia Catana, Adrian Cristian Liga, Cosmin Danicu și Lavinia, Cosmin Kandut, Eduard Kovacs Daniel, Eugen Băiconi, Sorin Ciotlăuș, Andrei Fodor și Cristi Petrean.

Cei care doresc să susțină Asociația „Zâmbim copiilor noștri” o pot face prin donarea unei sume de bani în contul – RO86 CRCO X220 1010 0038 0243- CUI 36069312.

Fotbalul unește.

Împreună putem dărui fericirea!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii