Director de liceu, consilierul Claudiu Voinia face confuzii grave între cuvinte

Director de liceu, consilierul Claudiu Voinia face confuzii grave între cuvinte

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Situaţie de-a râsu-plânsul în Consiliul Local Hunedoara. Un director de liceu hunedorean confundă sensul cuvintelor între ele. Pentru hunedoreanul nostru situl este una şi aceeaşi cu site-ul. Personajul despre care vorbim este consilier local şi totodată directorul Colegiului Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara. Deşi director de liceu de ani de zile, consilierul în cauză cam face confuzii între cuvinte. În şedinţa de consiliu local de luni, acesta s-a luptat să ia ceva bani din alte proiecte şi să le orienteze spre şcoli şi spital. Numai că dumnealui vroia puţină atenţie şi să scadă din sumele alocate către site-ului industrial din Hunedoara, ceea ce în realitate este fix un sit industrial.

voiniaAş dori puţină atenţie. Finanţarea rambursabilă internă pe care am aprobat-o noi este o sumă foarte mare, 47 de milioane de lei noi. Suma asta foarte mare va greva puternic bugetele viitoare ale primăriei. De ce? Pentru că banii aceştia vor trebui rambursaţi. Implicit în anii viitori vom avea mai puţine investiţii şi nu cred că prioritar pentru Hunedoara sunt doar ştrandul, drumurile şi site-ul industrial”, sunt declaraţiile consilierului Voinia.

Prompţi ca de fiecare dată, colegii săi din consiliul local au ţinut să-l corecteze pe domnul Voinia şi să-l atenţioneze pe acesta că este vorba despre un sit industrial şi nicidecum despre un site. Numai că această corectură nu a durat prea mult. La următoarea discuţie începută tot de consilierul Voinia aceeaşi greşeală a fost repetată.

„Noi împrumutăm 47 de milioane de lei noi… De ce să îi băgăm în drumuri, în ştrand şi în site?”, a mai afirmat Voinia.

Faptul că încearcă să atragă bani către unităţile de învăţământ este de admirat, dar faptul că un director de liceu confundă un sit industrial, mai exact o platformă industrială, cu un site, un domeniu online, acest lucru este inadmisibil. Probabil în liceul pe care îl conduce domnul Voinia nu a fost învăţat să facă diferenţe între sensurile cuvintelor pe care le foloseşte.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii