Din seara aceasta, / Lumină ornamentală şi la Iscroni

Din seara aceasta, / Lumină ornamentală şi la Iscroni

Timp de citire: un minut
După Aninoasa, şi Iscroniul va fi luminat cu beculeţe colorate şi ornamente luminoase, lucru care nu s-a mai întâmplat de foarte multă vreme.
„Am montat iluminatul ornamental de sărbători la locul de joacă de la Aninoasa şi la primărie, iar acum am trecut cu montarea beculeţelor colorate şi ornamentelor luminoase şi la Iscroni.Sunt ceva beculeţe de montat, iar treaba nu e deloc uşoară, merge destul de greu, iar acest lucru ne face ca în acest an să nu putem monta toate becurile pe care le avem. Noi le-am cumpărat, am preferat asta decât să închiriem pentru că e mai scump şi tot noi le montăm. În acest scop am închiriat o nacelă, iar la final le vom da jos şi le vom pune în cutii până la anul, când ne vom apuca mai repede de această operaţiune, ca să avem timp să montăm toate becurile şi instalaţiile”, ne-a declarat primarul Nicolae Dunca.
De la primar am mai înţeles că în seara zilei de astăzi, 15 decembrie, cei de la Iscroni se vor putea bucura de aceste instalaţii şi ornamente luminoase: „Am montat în zona intersecţiei, în Cartierul Bujorului şi la locul de joacă unde am montat şi un brăduţ. Totul ne-a costat 50.000 lei, 25.000 lei pentru Aninoasa şi 25.000 lei pentru Iscroni, dar trebuie să specific că investiţia a meritat, deoarece de aceste instalaţii şi ornamente ne vom folosi şi în anii următori. De-acum înainte şi la Aninoasa, de Crăciun şi de Anul Nou oraşul va străluci, spre bucuria concetăţenilor noştri şi, mai ales, a tinerilor şi copiilor!”.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii