Din nou, / Atractivă pentru iubitorii muntelui

Din nou, / Atractivă pentru iubitorii muntelui

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Zona cu cabane din Pasul Vâlcan a devenit din nou atractivă. Fapt explicat prin amenajările turistice pe care administrația publică locală vrea să le materializeze aici.

 

Una dintre acestea

a făcut obiectul a două proiecte de hotărâre dezbătute și aprobate în ședința ordinară din octombrie. Ele se referă la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construire „Casă de vacanță” pe două parcele pe care persoana care le-a cumpărat le dorește să apară ca fiind întabulate în același număr de CF. Discutate separat, proiectele au fost aprobate unul după altul.

 

Cristian Merișanu

a  făcut cunoscut că, până acum, au fost reziliate zece contracte prin care au fost cumpărate parcele în Pasul Vâlcan. Cauza, a menționat primarul, este aceea că persoanele respective „nu au făcut, într-un an, documentația pentru construcții”. Sunt, însă, zece deținători de parcele care au efectuat deja demersurile în acest sens, a precizat el. Din câte se aude, Pasul Vâlcan a devenit atractiv chiar și pentru iubitori ai muntelui aflați în județe învecinate. Numai astfel se explică solicitările în acest sens care ajung la Primăria municipiului Vulcan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii