Din motive financiare / Știința a spus pas Superligii

Din motive financiare / Știința a spus pas Superligii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Promovată în Superliga de rugby, în urma unor rezultate notabile, Știința Petroșani a spus pas acestei competiții.

 

Din motive financiare,

echipa cu tradiție din Vale se va înscrie tot în Divizia Națională, și nu în Superligă. Bogdan Timiș, directorul clubului, a explicat pentru „Ziarul Văii Jiului” motivele care au dus la luarea acestei decizii.

„Am decis să rămânem și anul acesta în DNS. Este pentru a doua oară când facem acest lucru, când promovăm pe teren in Superligă, iar mai apoi, obligați de conjunctură, decidem să rămânem tot în eșalonul al doilea. Evident că prezența în Superligă implica costuri suplimentare față de cele din DNS. Și aici, vorbim de salariile jucătorilor, care sunt mult mai mari decât în DNS. Universitatea sprijină din toate punctele de vedere sportivii, dar mai era nevoie și de o alta susținere. Din păcate, aceasta este situația. Noi rămânem același grup unit”, a declarat Bogdan Tomuș.

 

Programați la vaccinare

Rugbiștii sperau că dacă vor face vaccinul vor avea acces la testele rapide, care sunt mai ieftine decât testele PCR. Dar, din păcate, un protocol medical în acest sens de înlocuire a testelor PCR cu cele rapide nu a fost emis.

„Echipa va fi vaccinată săptămâna viitoare la Tg Jiu. Noi am tot sperat să putem face testele rapide al căror cost este mai mic, dar deocamdată tot cele PCR rămân valabile. Credem că suntem singura echipă care a găsit un loc pentru vaccinarea jucătorilor în speranța, repet, că vom juca fără testele PCR”, a spus oficialul.

Până la reluarea campionatului, jucătorii echipei Știință sunt implicați în tot felul de acțiuni. Una dintre acestea a avut loc chiar de ziua femeii, când au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor.

Revenind la competiție, este trist că în tot județul, la Petroșani și Deva, nu s-a găsit o fărâmă de ajutor pentru ca echipa cu cele mai bune rezultate din județe să poată să evolueze pe prima scenă a rugby-ului românesc. Păcat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii